WAAROM

Visie

Iedereen heeft recht op natuur. Wij geloven dat hoe meer mensen geven om natuur hoe sneller en beter we natuur kunnen herstellen en behouden voor onze en toekomstige generaties. Zo houden we de planeet gezond voor ieder mens, dier en plant.

Missie

Het is onze missie om de mens-natuur relatie te verbeteren. We willen mensen en organisaties in staat stellen om bij te dragen aan een gezond klimaat, en natuurherstel

HOE

Positieve impact maken voor natuur en mens staat centraal bij stichting The Nature Network. We combineren wetenschap en design samen om nieuwe verbindingen tussen mens en natuur te ontwikkelen. Stichting The Nature Network maakt gebruik van kunst, design en ondernemerschap om directe sociale en ecologische veranderingen te creëren. We maken daarbij gebruik van een wetenschappelijke en evidence based benadering waarbij impactmeting een sleutelrol speelt om de impact van de stichting te verbeteren en te vergroten.

WAT

Door het initiëren, uitvoeren, samenwerken en ondersteunen van projecten en campagnes draagt de stichting bij aan natuurherstel, klimaat mitigatie, -adaptatie en milieu- en klimaatrechtvaardigheid. Dit is een kleine greep uit wat we doen:

Treemendo

Initiatie & Uitvoering:

Treemendo

Verbinden van mens en bos

www.treemendo.com

AGREEn

Samenwerking:

AGREEn

Duurzaamheids consultancy

www.agreen.nl

Wie

Stichting The Nature Network wordt in 2020 opgericht in Nederland. Ook is een aanvraag voor een ANBI-status gedaan. Het bestuur wordt bijgestaan door een toegewijd team dat het beleid van de stichting ter uitvoering brengt.

Verslagen

Onze beleidsplannen en jaarverslagen zullen hier worden gepubliceerd.

Contact

Adres

Witsenburgselaan 31
6524TD Nijmegen

Netherlands

Bank

IBAN: NL69 BUNQ 2053 2792 06
BIC: BUNQNL2A
BTW nr: NL861966879B01
BANK: Bunq
BANK ADRES: Naritaweg 131, 1043BS Amsterdam, Nederland